BOJLER.

Ako ne najbitniji onda jedan od bitnijih uređaja u vašem domaćinstvu!

Probajte da se setite kada vam je dan protekao bez upotrebe bojlera?

Verovatno ga ne koristite samo onda kada je u kvaru. Zato bilo kakav kvar na bojleru izaziva nervozu. I tada vam je neophodno je hitno rešenje problema. Bez obzira na proizvođača ili model bojlera kao i na to da li se bojler ugrađuje vertikalno ili horizontalno vršimo servis, montažu i popravku svih tipova bojlera.

U prostorima u kojima živimo ili radomo postoji veliki broj uređaja koji su nam neophodni. Jedan od najpotrebnijih koji je prisutan gotovo u svakom prostoru je bojler. Na našem tržištu postoji zaista mnogo vrsta, modela i proizvođača bojlera. Naši korisnici se odlučuju za one koji se najbolje uklapaju u prostor i najbolje odgovaraju potrebama ukućana. Osim u prostorima koji su za stanovanje, veliki broj poslovnih prostora poseduje bojlere, ne samo u kuhinji već i u kupatilu.

Za ispravan rad bojlera potrebno je minimalno održavanje. Kvarovi na bojleru su neminovnost što zbog dotrajalosti, električnih instalacija ili kamenca. Kvarovi koji se najčešće vezuju za bojler su grejači i termostat. Međitim, nije tako retko ni da kazan bojlera bude problem a vrlo često imamo i pozive vezane za zamenu sigurnosnog ventila bojlera kao i zamenu creva koja vode ka bojleru.

Serviser bele tehnike zapošljava majstore sa višegodišnjim iskustvom. Naši majstori su pouzdani i stručni pa u svakom trenutku mogu da reaguju i reše sve probleme u kratkom vremenskom roku.

Spremni smo da odgovorimo na vaš poziv u kratkom roku i rešimo svaki kvar na bojlerima u vašem stanu ili poslovnom prostoru. Ukoliko primetite da sa Vašim bojlerom nešto nije u redu, odnosno da ne radi kako treba ili je jednostavno dotrajao posle dugo godina korišćenja, pozovite nas!

POZOVITE SERVISERA!

061.174.74.17

Serviser bele tehnike vam nudi sledeće usluge:

 • Servis bojlera
 • Zamena termostata na bojleru
 • Zamena grejača bojlera
 • Zamena instalacija u bojleru
 • Zamena sigurnosnog ventila na bojleru
 • Zamena bojlera
 • Servis protočnog bojlera
 • Montaža bojlera
 • Čišćenje kamenca iz bojlera
 • Zamena brinoks creva bojlera
 • Montaža inox cevi bojlera
 • Zamena flanšne bojlera

Pozovite nas i postavite nam sva dodatna pitanja koja imate u vezi naše usluge servisa bojlera. Pozovite kada vam je najneophodnije, odnosno kada vam je servis bojlera hitno potreban.

POZOVITE SERVISERA!

061.174.74.17

NE ZABORAVITE !

Pisana garancija!

Serviser bele tehnike Vam daje pisanu garanciju na ugrađene delove i izvršen rad. Svaki eventualni problem na ugrađenom delu u periodu važenja pisane garancije biće otklonjen o našem trošku. Na taj način ste apsolutno sigurni da su Vam ugrađeni kvalitetni delovi i da je servis urađen na najvišem nivou.

Kupujete novi bojler?

Kupovina novog bojlera izaziva pravu glavobolju. Nakon što ste odabrali pravi bojler za Vaše potrebe dolazi pitanje transporta istog, nošenja uz stepenice u zgradi bez lifta kao i njegove montaže. Tu smo za Vas da Vam olakšamo kupovinu novog bojlera. Nudimo Vam jedinstvenu uslugu kupovine bojlera, transporta do Vaše adrese, donošenje bojlera do Vašeg stana, montažu novog i skidanje starog bojlera. Na Vama je samo da odaberete proizvođača i kapacitet bojlera, kao i način montaže.

POZOVITE SERVISERA!

061.174.74.17